Voor alle informatieve vragen, reserveringen voor de voorstellingen van Carool Popelier, de vertelprojecten, elke voorstelling in de VerhalenSalon, en een lezing met ’n verhaal

verwijzen we je naar over ons / contact.

Onderstaand inschrijfformulier is enkel een inschrijfformulier voor:

  • een workshop
  • de mythologische reis
  • of om lid te worden van de VerhalenSalon, voor een heel seizoen.

Voor alle workshops móet je tevoren je inschrijven en je inschrijfgeld overmaken op ING-rekening 9282853 van (LET OP!) Maria Joosten te 's-Hertogenbosch, onder vermelding van de exacte naam van de workshop én de plaats én de datum waarop die gegeven wordt.

Let op: Je dient op hetzelfde moment als je inschrijving zélf je betaling te regelen! Je ontvangt dus van ons geen acceptgiro. Zodra je inschrijving én de betaling binnen zijn, is je inschrijving definitief en krijg je ca. 2 weken vóór aanvang een bevestiging thuis gezonden, met nadere informatie over de workshop en een routebeschrijving. Inschrijving geschiedt in volgorde van betaling.

De kleine lettertjes:

Workshops vinden alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen.
Annulering moet altijd schriftelijk gebeuren.

Bij annulering tot 14 dagen vóór de aanvangsdatum wordt het volledige bedrag gerestitueerd, na aftrek van € 15 administratiekosten. Na die datum kan geen restitutie van geld meer plaatsvinden.

Er is geen mogelijkheid tot restitutie van (een gedeelte van) het bedrag of tegoedbonnen bij gemiste delen van een workshop of activiteit.

Indien een workshop of training om welke reden van onze kant niet kan doorgaan, nemen we contact met u op en storten we uw inschrijvingsgeld uiteraard helemaal terug.

Na aanmelding voor de mythologische reis of lidmaatschap van de VerhalenSalon neemt " 'n verhaal apart"contact met je op.

Ja, ik schrijf me in voor:

Graag één Inschrijvingsformulier per activiteit en per persoon!

 

Wij garanderen u dat we 100% respect hebben voor uw privacy. We zullen dan ook alléén gebruik maken van uw e-mailadres voor het sturen van nieuws van " 'n verhaal apart". Wij zullen dus nooit uw adres doorgeven aan andere organisaties of instanties.