Verantwoording en dank vanwege de afbeeldingen

Wij willen alle mensen bedanken, van wie wij beeldmateriaal in onze site hebben opgenomen, zoals Marijke Bokslag, Lijni Hindriks, Anton Pieck, AnnaMaria Rijcken.

Wij hebben ons best gedaan iedereen te kunnen bereiken. Dat is niet altijd gelukt. Mocht u bezwaar maken tegen het opnemen van een afbeelding van u binnen deze site, vragen wij contact met ons op te nemen.
Wij willen op geen enkele manier het copyright claimen van deze afbeeldingen; deze blijven expliciet eigendom van de kunstenaars zelf.

Wij houden van afwisseling en levendigheid in ons werk. We vinden het heerlijk wanneer er betrokkenheid is van anderen bij ons werk, ook wat betreft de beeldkracht in de verhalen. Wij nodigen hen, die onze site willen verrijken met passend beeldend werk, dan ook graag uit met ons contact op te nemen. Dan kunnen wij het beeldmateriaal wat afwisselen met vermelding van hun naam, eventuele website of contactadres. Zo kan er meer in kaart gebracht worden van wat er in Nederland en Belgiƫ aan kunstzinnig talent op dit gebied is! Want verhalen hebben beeldkracht en beelden zijn gestolde verhalen!

Interessante links

Wanneer u denkt dat uw organisatie een interessante link voor ons is om hier opgenomen te worden, en aansluit bij ons werk, neem dan even contact met ons op.

Vertellers en vertelorganisaties

www.verteleens.eu
www.deverhalenboot.nl

Vrouwenverhalen

www.academiepansophia.nl
www.nissaba.nl/godinnen