De verhalensalon brengt je ‘op verhaal’

Gezelligheid, losheid en onderling contact zijn sfeerbepalend

De VerhalenSalon is een sfeervolle ontmoetingsplaats waar verhalenliefhebbers elkaar ontmoeten en waar verhaalartiesten een boeiend programma brengen. Er wordt verteld, geluisterd en veel plezier beleefd aan elkaar. Gezelligheid, losheid, spontaniteit, verhalencreativiteit en onderlinge contacten zijn sfeerbepalend. De VerhalenSalon heeft vaak verschillende gasten. Deelnemende verhalenvertellers zitten  tussen het publiek.

Laat je verrassen

Maar er is méér: leden en publiek beluisteren niet alleen prachtige verhalen, maar de VerhalenSalon zorgt ook op een ludieke manier voor een verdere verdieping en beleving rondom het gepresenteerde programma.
We kleden de magie en schoonheid van de verhalen nog verder aan, zodat je een onvergetelijk mooie verhalenreis meemaakt. Dit randprogramma kan van alles inhouden: muziek, poëzie, beelden, belevenissen, lezingen of symboliek. Keer op keer weer anders maar altijd verrassend en inspirerend.
Een kleinschalig project dus met een grootschalige impact wat betreft ontmoetingen tussen mensen, levensverrijking en levensblijheid.

De VerhalenSalon vindt een aantal keren plaats gedurende de herfst- en wintermaanden.
Het programma van de VerhalenSalon vind je op de Activiteitenlijst, bij ‘verhaalvoorstellingen, VerhalenSalon’.
Voor adres van de VerhalenSalon, de routebeschrijving en reserveren voor een los bezoek aan de VerhalenSalon: Over ons / contact. Uiterlijk 15 min. vóór aanvang moet je aan de kassa je kaartje(s) hebben afgehaald; anders vervalt de reservering!

Leuke cadeautip: de VerhalenSalonbon. Te koop aan de kassa van de VerhalenSalon.

Wil je een deel van het programma verzorgen, meld je dan aan: Vertellers gevraagd
Wil je de e-mailkrant ontvangen van de VerhalenSalon en zo automatisch op de hoogte gehouden worden, geef dan je eigen e-mailadres aan ons door: Over ons / contact.

Vertel het verder en steun die kleinschalig initiatief als verhalen je lief zijn!